15 January Current Affairs GK Quiz in English 2020

15 January Current Affairs GK Quiz in English 2020: In this article you can learn about the latest current affairs GK Quiz of 15 January 2020 in English.

15 January Current Affairs GK Quiz in English 2020

1. After Oyo Rooms, which company has fired 56 officers of the Indian unit?

  • Amazon
  • Trivago
  • Walmart India
  • Shop Clues
Correct Answer

Answer: (c) Walmart India

2. How many times has Sae Ing-win won in Taiwan’s presidential election?

  • First time
  • Second time
  • Third time
  • Fourth time
Correct Answer

Answer: (b) Second time

3. The tribal language called Seke is related to which language?

  • Urdu
  • Nepali
  • Bangladeshi
  • Nepali
Correct Answer

Answer: (d) Nepali

4. Which state of India has become the first state in the country to send a list of non-Muslim refugees?

  • Uttar Pradesh
  • Kerala
  • Punjab
  • Uttarakhand
Correct Answer

Answer: (a) Uttar Pradesh

5. When did the third war of Panipat start?

  • 1741
  • 1743
  • 1745
  • 1747
Correct Answer

Answer: (a) 1741

6. Which 38-year-old women’s tennis player has won the Auckland Open title?

  • Venus Williams
  • Serena Williams
  • Simone Halep
  • Maria Sharapova
Correct Answer

Answer: (b) Serena Williams

7. World Football League was established?

  • 1970
  • 1972
  • 1974
  • 1976
Correct Answer

Answer: (c) 1974

8. Recently in which country the world’s largest and sensitive radio telescope has started after 3 years of trial?

  • America
  • Japan
  • Australia
  • China
Correct Answer

Answer: (d) China

9. In which country is Flag Day celebrated on 14 January?

  • Iran
  • America
  • Australia
  • Georgia
Correct Answer

Answer: (d) Georgia

10. When was the interim constitution approved in Nepal?

  • 2005
  • 2006
  • 2007
  • 2008
Correct Answer

Answer: (c) 2007

11. When was the famous musician John Park born?

  • 1804
  • 1805
  • 1806
  • 1807
Correct Answer

Answer: (a) 1804

15 January 2020 Current Affairs in English and stay tuned for all kinds of general knowledge quiz in English (www.latestgovtjobs.in).

You may also like...